Sałatka Z Fasoli Cytrynowej

Sałatka Z Fasoli Cytrynowej
Sałatka z fasoli cytrynowej to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrynowa sałatka z trzech fasolek i fety, Cytrynowa Sałatka Orzo Dwie Fasolki, oraz Cytrynowa Sałatka z białej fasoli, Tunanu i selera.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny, oliwę z oliwek, czosnek, musztardę Dijon, czarny pieprz i cukier w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodaj cebulę, pietruszkę i fasolę cannellini; Wrzuć delikatnie do herbu. Top z ogolonym świeżym serem Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CannelliniFasola Cannellini
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn