Azjatycka Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 109 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, imbir, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeża sałatka z zielonej fasoli z sosem azjatyckim, Azjatycka Sałatka z kapusty, zielonej fasoli i tofu, oraz Asian Green Bean Stir-Fry.
Instrukcje
1
W 6-litrowej patelni na dużym ogniu, zagotuj 3-litrową wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać fasolę i gotować do miękkości-chrupiące ugryźć, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Odcedzić, zanurzyć w lodowatej wodzie do ostygnięcia i ponownie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
W misce do serwowania wymieszaj ocet, olej sezamowy, sos sojowy do smaku, imbir, nasiona sezamu, czosnek i miód.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.