Sałatka z eskaroli, kopru włoskiego i liści dębu

Sałatka z eskaroli, kopru włoskiego i liści dębu
Escarole, koper włoski i sałatka z liści dębu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego, Eskaroli I Rzodkiewki, Sałatka z kopru włoskiego, Frisée i Escarole, oraz Sałatka z Escarole i kopru włoskiego z gruszkami i Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj jabłecznik w małym rondlu lub patelni na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do około 2 łyżki stołowe, 5 do 8 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Ogolić koper włoski na plastry grubości 1/8 cala za pomocą krajalnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
W małej misce wymieszać zredukowany syrop cydr, ocet, szalotkę, sól i pieprz, następnie dodać olej, ubijając do połączenia. Wrzucić z koprem włoskim, escarole i sałatą w dużej misce tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
SałataSałata
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
SyropSyrop
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1
* Koper włoski można ogolić, a zieleninę można umyć i wysuszyć 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno, dobrze zapakować w zwilżone ręczniki papierowe, w szczelnych plastikowych torebkach.* Dressing można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia53
Magazyn