Sałatka z endywii, rzodkiewki i cytryny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj endywii, rzodkiewki i sałatki cytrynowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz belgijską endywię o połówce, rzodkiewkę, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka z endywii i rzodkiewki, Moja Sałatka Z Rzodkiewki, Grochu I Endywii, Z Wieloma Inspiracjami, oraz Sałatka z endywii, rzodkiewki i zielonego jabłka.
Instrukcje
Używając ostrego noża, obierz cytryny, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad sitkiem, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje; odcedzić sok i zarezerwować do innego użycia.
W dużej misce, wrzucić endywii z cytryny, rzodkiewki, mięty i oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i podawać.