Endywia, Gruszka, i niebieski ser sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, jędrne dojrzałe gruszki, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Belgijska endywia, ser pleśniowy i sałatka z gruszek, Sałatka z pieczonej gruszki z Endywią, granatem, serem pleśniowym i winegretem z orzechów laskowych, oraz Gruszka i ser pleśniowy Endive łodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na małej blasze do pieczenia, połączyć orzechy włoskie, kostki chleba, rozmaryn, czosnek, i oliwa z oliwek; wrzucić dobrze. Tosty aż pachnące (5-6 minut); ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Oliwa Z Oliwek
Rozmaryn
Orzechy Włoskie
Czosnek
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Połówki, rdzeń i pokroić gruszki. W małej misce, połączyć plasterki gruszki i 1 łyżeczka soku z cytryny; wrzucić dobrze.