Sałatka Z Buraków Z Kozim Serem
Sałatka z buraków z kozim serem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 332 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 390 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kozi ser, syrop klonowy, buraki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka z buraków z kozim serem, Sałatka z buraków i koziego sera, oraz Sałatka Z Buraków I Koziego Sera.
Instrukcje
Włożyć buraki do rondla i napełnić wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 20 do 30 minut, aż do miękkości.
Odcedzić i ostudzić, a następnie pokroić w kostkę.
Podczas gotowania buraki, umieścić orzechy włoskie na patelni na średnim ogniu.
Podgrzać do ogrzania i zacząć grzać, a następnie wymieszać z syropem klonowym. Gotować i mieszać aż do równomiernego pokrycia, następnie zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
W małej misce wymieszać koncentrat soku pomarańczowego, ocet balsamiczny i oliwę z oliwek, aby przygotować dressing.
Na każdym z czterech talerzy sałatkowych umieść dużą porcję zieleni dla niemowląt, podziel kandyzowane orzechy włoskie równomiernie i posyp zieleniną.
Na zieleninę ułożyć równe ilości buraków, a na wierzch polać kozim serem.
Skropić każdą płytkę z odrobiną opatrunku.