Sałatka Z Boczkiem Waldorf
Sałatka z boczkiem Waldorf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 573 kalorie, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz orzeszki piniowe, winogrona, creme fraiche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zielone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem, Sałatka Owocowa Z Bitą Śmietaną (Sałatka Waldorfa), oraz Sałatka Waldorf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na dużej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu i podsmażyć posiekany boczek, aż będzie chrupiący.
Kawałki boczku odcedzić na papierowym ręczniku.
Umieścić orzeszki piniowe na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż lekko złoty, o 6 protokół.
W dużej misce, lekko ubić razem ser mascarpone, creme fraiche, skórka pomarańczowa i sok, i skórka z cytryny i sok. Doprawić do smaku solą i pieprzem.*
Dodaj koper włoski, zielone jabłko, seler i zielone winogrona do dressingu. Wrzucić równomiernie płaszcz z opatrunkiem. Sałatkę z kopru włoskiego doprawić solą do smaku.
Włożyć sałatkę z kopru włoskiego do miski i na wierzch ułożyć orzeszki piniowe i boczek.