Sałatka z awokado, kolendry i białej cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj sałatki z awokado, kolendry i białej cebuli. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 43g tłuszczu i w sumie 453 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,97 USD za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, zebrane liście kolendry, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 82%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka z czarnej fasoli z awokado, pomidorami, czerwoną cebulą i kolendrą, Rozdrobnione Tacos wołowe z awokado, cebulą i kolendrą, oraz Bas w paski z sałatką z kolendry i cebuli.
Instrukcje
W dużej misce dodaj czosnek, sok z limonki, cukier i oliwę z oliwek. Dopraw solą i pieprzem do smaku i szybko wymieszaj.
Podziel awokado na pół i usuń pestkę. Wyłóż mięso łyżką, połóż na desce do krojenia i pokrój na kawałki.
Przełóż do miski i dodaj cebulę i liście kolendry.
Dodaj winegret i lekko wymieszaj, aby pokryć tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.