Sałatka z awokado, jabłek i boczku z pikantnym sosem z awokado
Sałatka z awokado, jabłek i bekonu z pikantnym sosem z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, boczek z indyka, sałatka wiosenna mix zieleni, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Awokado boczek Sałatka parmezan z pikantnym sosem awokado, Sałatka Paleo BLT z pikantnym sosem z awokado Ranch, oraz Bliskowschodnia Sałatka Taco z pieczoną ciecierzycą, pikantnym sosem z awokado.
Instrukcje
1
W głębokiej patelni 8-calowej, umieść kurczaka w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać bulion; podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
3
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut dłużej.
4
W międzyczasie, w robocie kuchennym lub blenderze, proces 1 awokado, czosnek i sok z cytryny, aż będzie gładka. Podczas pracy procesora stopniowo dodawaj wodę i olej, przetwarzając, aż opatrunek będzie gładki i zemulgowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Awokado
Czosnek
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Kurczaka wyjąć z płynu na talerz; kurczaka pokroić 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
6
W dużej misce, wrzucić warzywa sałatkowe, tymianek i połowę dressingu. Wierzch z rozdrobnionym kurczakiem, jabłkami, 1 awokado, koprem włoskim i boczkiem z indyka.