Sałatka z arbuza, zielonej cebuli i mięty

Sałatka z arbuza, zielonej cebuli i mięty
Arbuz, zielona cebula i sałatka miętowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszki, jalapeño chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z arbuza, zielonej cebuli i mięty, Sałatka z zielonej fasoli z cebulą Vidalian i miętą, oraz Sałatka arbuzowa z miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć arbuz, zielona cebula, mięta, pietruszka, i chiles w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ArbuzArbuz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Papryka ChiliPapryka Chili
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać olej i ocet w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać sos na mieszaninę arbuza; wrzucić do herbu. Sałatkę doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ArbuzArbuz
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn