Sałatka Warzywna
Sałatka warzywna to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka różyczek brokułów, sałata, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj sałatka warzywna, jak zrobić sałatkę warzywną / healthy veggie salad, Sałatka Warzywna Z Sosem Do Sałatek Z Brokułów, oraz Sałatka Z Muszką Warzywną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć brokuły, kalafior i cebulę. W małej misce, połączyć majonez, Ranch dressing, parmezan i bazylia.
Mżawka na mieszaninie warzywnej; wrzucić do herbu. Schłodzić do podania.
Tuż przed podaniem, dodać sałatę i kasztany wodne; wrzucić do herbu.