Sałatka trzy fasolki z kukurydzą

Sałatka trzy fasolki z kukurydzą
Sałatka z trzech fasolek z kukurydzą wymaga ok. 8 godzin i 15 minut od początku do końca. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, olej roślinny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, oraz Dwie sałatki z fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj fasolę, fasola woskowa, fasola szparagowa, fasola garbanzo, kukurydza, grzyby, cebula, zielona papryka, ocet jabłkowy, 1/2 szklanki cukru, olej roślinny, czarny pieprz, sól, bazylia i oregano w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Fasola WoskowaFasola Woskowa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Schłodzić w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
3
Wymieszać 1/4 szklanki cukru do sałatki z fasoli. Smak i dodać więcej w razie potrzeby, aby zrównoważyć smak octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn