Sałatka Tabbouleh z orzechami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo liście mięty, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Spróbuj Sałatka Tabbouleh, Sałatka Tabbouleh New-Age, oraz Sałatka Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym garnku dodaj wodę i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Bulgur wlać do miski, zalać wrzącą wodą i odstawić na 15 minut.
Dodaj bulgur, zioła, szalotki, pomidory, ogórek i sól, do smaku. Wrzucić razem, odstawić na kilka minut, dostosować przyprawy i wrzucić ponownie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Bulgur
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)