Sałatka szpinakowa z dressingiem Curry to bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 15g tłuszczu i w sumie 227 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,48 USD za porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś Młody szpinak, musztardę dijon, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka z komosy ryżowej i jabłka z dressingiem Curry, kurczak kuchnia kremowy sos sałatkowy curry, oraz Sałatka Z Mango I Pomidorów Z Dressingiem Curry Z Bazylii.
Instrukcje
1
Na dwóch talerzach sałatkowych ułóż szpinak, pomarańczowe segmenty, cebulę i jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Posyp orzechami pekan. W małej misce wymieszaj składniki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison Noir Knock On Wood Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.