Sałatka ryżowa w kubeczkach pomidorowych

Sałatka ryżowa w kubeczkach pomidorowych
Sałatka ryżowa w pomidorach to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, oregano, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szpinak I Ryż Pomidory Kubki, Sałatka z tuńczyka w kubeczkach z pomidorami, oraz Sałatka z kurczakiem w kubeczkach pomidorowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze dziewięć składników; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wytnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora. Wyjmij miąższ i wyrzuć, pozostawiając 1/2 cala. shell. pokrój cienki plasterek DNA pomidorów, aby w razie potrzeby wyrównać. Wypełnij sałatką ryżową. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RyżRyż
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn