Sałatka Radicchio, grejpfrut i szpinak
Sałatka Radicchio, grejpfruta i szpinaku to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka radicchio, oliwki kalamatan, grejpfruty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Radicchio Z Grejpfrutem I Pecorino, Sałatka Z Rukoli I Radicchio Z Rubinowym Grejpfrutem I Prażonymi Migdałami, oraz Specjalna Sałatka Radicchio-Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet i nasiona kopru włoskiego w średniej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Z grejpfrutów wyciąć całą skórkę i biały pestkę.
Pokrój grejpfruty między membranami, aby uwolnić segmenty. Wymieszać segmenty do dressingu.
Odstawić na co najmniej 15 minut i do 1 godziny.
Wrzucić radicchio, szpinak i oliwki w misce.
Dodaj segmenty grejpfruta i dressing do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem.