Sałatka pomidorowo-Mango z Curry-pomarańczowym winegretem
Sałatka z pomidorów i Mango z Curry-pomarańczowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 1,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka curry, pomidorów, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z kurczakiem i dzikim ryżem z winegretem pomarańczowo-Mango, Sałatka Z Mango I Pomidorów Z Sosem Bazyliowym Curry, oraz Mango & Bacon Salad w / Mango Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić sok pomarańczowy do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 25 protokół).
Zdjąć z ognia. Wymieszać z olejem, curry i solą. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Podziel pomidorowe kliny i paski mango równomiernie na 6 talerzy sałatkowych.
Skropić równomiernie sosem; posypać miętą.