Sałatka Marchewkowo-Kalafiorowa
Sałatka marchewkowo-kalafiorowa wymaga ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 323 kalorie, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka marchew, kalafior, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Marchewkowo-Kalafiorowa, Sałatka z kalafiorem i marchewką, oraz Sałatka Z Kalafiorem I Marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kalafior w koszu na parze ustawionym w rondlu na 1 cal wrzącej wody. Steam 5 minut, do miękkości, ale nadal twarde.
Odcedzić, lekko ostudzić i umieścić w dużej misce.
Wymieszać majonez z włoskim sosem sałatkowym i parmezanem w misce.
Dodaj marchew do miski z kalafiorem, i wrzucić z mieszaniną majonezu, aż równomiernie pokryte. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub na noc, aby umożliwić smaki do mieszania.