Sałatka Letnia Ze Szparagami
Letnia sałatka ze szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,76 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ciepła Sałatka letnia z karczochami i szparagami, Szparagi, Chard & Soba letnie Roladki z pikantnym sosem orzechowym, oraz Lemon Herb Summer Linguine z kurczakiem, szparagami i groszkiem śnieżnym.
Instrukcje
Wrzuć szparagi do dużego garnka z wrzącą wodą i gotuj, aż staną się jasnozielone i lekko zmiękną, od 1 do 2 minut.
Szparagi odsączyć i spłukać bardzo zimną wodą do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać sok z cytryny, musztardę, olej i zioła.
Dodaj szparagi, cebulę, orzeszki piniowe, fetę, sól i pieprz, i mieszaj, aby połączyć.