Sałatka jabłkowo-Koprowa z orzechami włoskimi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka jabłkowo-Koprowa z orzechami włoskimi może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieczony olej z orzechów włoskich, rukolę dla niemowląt, jabłka fuji i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego z orzechami włoskimi i awokado, Sałatka z buraków rubinowych z koprem włoskim i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z zielonej fasoli z orzechami włoskimi, koprem włoskim i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać szalotki, sok, ocet, olej i sól w dużej misce.
Dodaj rukolę, jabłka i koper włoski, rzucając delikatnie płaszcz w sosie.
Przelać sałatkę do miski i top z orzechami włoskimi.
* Lubimy markę La Tourangelle, sprzedawaną w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.