Sałatka Jabłkowa Z Brązowym Ryżem

Sałatka Jabłkowa Z Brązowym Ryżem
Sałatka jabłkowa z brązowego ryżu jest bez glutenu i bez nabiału przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 228 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz brązowy ryż, cukier, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Sałatka z brązowego ryżu i jabłek z ryżem minutowym, Indyk nadziewany brązowym ryżem i jabłkiem, oraz Brązowy ryż risotto szafranowe (i dlaczego brązowy ryż jest lepszy niż biały ryż) podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać kolejne pięć składników; dobrze wymieszać i odstawić. Do dressingu ubijamy razem kolejne sześć składników, aż będą gładkie; polej sałatką. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
W razie potrzeby podawać na liściach sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn