Sałatka Fieri Farfalle może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.73 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Farfalle, Pappardelle Z Przegrzebkami-Guy Fieri, oraz Yucca Fries-Guy Fieri dla podobnych receptur.
Obierz i pokrój w kostkę na 1/2 cala. (Jeśli zauważysz, że słońce zaczyna się utleniać i zmieniać kolor, przykryj je wodą. Gdy są gotowe do pieczenia, przecedzić i osuszyć przed wrzuceniem soli i pieprzu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Karczoch Jerozolimski
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Umieścić w małym piekarniku bezpiecznym patelni z 1 łyżką oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 20 do 30 minut, obracając łopatką po 15 minutach. Odstawić do ostygnięcia.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Odcedzić i dobrze wymieszać z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6
Dodaj makaron i pieczone Pesto z czerwonej papryki do dużej miski i połącz. Wymieszać w mozzarella, pomidory, oliwki kalamata, zielona cebula i pieczone solniczki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Oliwki Kalamata
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Karczoch Jerozolimski
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
W misce robota kuchennego wyposażonego w dolne ostrze, lub w blenderze, dodać rukolę, parmezan, oliwki, ocet, pieprz, sól, czosnek i pieczona czerwona papryka i proces, aż dobrze połączone, 6 do 7 sekund. Powoli dodawać oliwę z oliwek i dostosować sól do smaku. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.