Sałatka czerwono-zielona

Sałatka czerwono-zielona
Sałatka czerwono-zielona to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 756 kalorii, 10g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, rzodkiewki, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Zielona sałatka z ryb w puszkach z koperkiem.

Instrukcje

1
Wymieszać 4 filiżanki kawałki wielkości kęsa opłukane, chrupiące liście sałaty maślanej z 1/4 szklanki cienko pokrojonej czerwonej rzodkiewki, 2 łyżki mielonego świeżego szczypiorku i przyprawiony ocet ryżowy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Sałaty MaślanejLiście Sałaty Maślanej
Ocet Ryżowy PrzyprawionyOcet Ryżowy Przyprawiony
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn