Przepisów na przystawki nigdy za wiele, więc wypróbuj prostą sałatkę z ogórka i rzodkiewki. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na lakto ovo serwuje 5 dań i kosztuje 82 centy za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 68 kalorii . Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, rzodkiewki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 39% . Podobne przepisy obejmują Sałatka z ogórka i rzodkiewki , Sałatka z rzodkiewki i Ogórka i Sałatka z rzodkiewki i ogórka .
Instrukcje
1
W misce wymieszaj plasterki ogórka, plasterki rzodkiewki i plasterki czerwonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (6 Uncji) Puszka Lekkiego Tuńczyka W Wodzie, Odsączonego I Płatkowanego
Fasola Goya
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Mueslix
2
W osobnej misce wymieszaj ocet, sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i czarny pieprz; polej mieszaniną ogórków i wymieszaj.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Columbia Winery Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chardonnay z winnicy Kolumbii
Columbia Chardonnay oferuje jasne aromaty gruszki, jabłka i nuty owoców tropikalnych, które rozciągają się na podniebienie. Zrównoważona kwasowość i zintegrowane nuty słodkiego waniliowego dębu tworzą eleganckie Chardonnay o wyraźnie północno-zachodnim smaku.