Sałatka Cukrowo-Grochowa Ze Słodkim Sosem Imbirowo-Sojowym
Sałatka cukrowo-groszkowa ze słodkim sosem imbirowo-sojowym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sos ostrygowy, grzyby, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Groszku Cukrowego Ze Słodkim Sosem Sojowym Imbirowym, Sałatka Z Groszku Cukrowego Z Sosem Sojowym Imbirowym, oraz Makaron z papryką cukrową i marchewką soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj imbir; smażyć 2 protokół.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz; gotować 1 minutę. Wymieszać z sosem ostrygowym, sosem sojowym, cukrem i solą; doprowadzić do duszenia.
Aby przygotować sałatkę, gotuj groszek we wrzącej wodzie 30 sekund.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Połącz groch i pozostałe składniki z wyjątkiem sezamu.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić dobrze.