Sałatka Cobba

Sałatka Cobba
Przepis Sałatka Cobb jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1120 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.88 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, jędrne dojrzałe pomidory, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba Na Swój Sposób, oraz Sałatka Cobba.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać boczek często aż rumiane i chrupiące, 10 do 15 minut; łyżką i wyrzucić tłuszcz na patelni, jak gromadzi się. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki, aby odcedzić; pozostały tłuszcz wyrzucić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
2
W 1 szklance miarki szklanki lub małej misce, wymieszać oliwę z oliwek, ocet, musztardę, szalotkę, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić 4 do 6 gałązek rukoli; Pozostałe gałązki grubo posiekać. W dużej misce połącz posiekaną rukolę i sałatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać wszystko, ale 2 łyżki sosu i delikatnie wymieszać, aby płaszcz.
5
Ułóż równe porcje mieszanki sałaty w szerokich, płytkich miseczkach. Na każdym, w Klinach w kształcie placka, ułóż równe porcje boczku, pomidorów, kurczaka, sera pleśniowego, jaj i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
PomidorPomidor
AwokadoAwokado
Cały KurczakCały Kurczak
SałataSałata
BoczekBoczek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Łyżka pozostałego opatrunku równomiernie na polewach.
7
Udekoruj sałatki reserved gałązkami rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn