Sałatka brzoskwiniowo-orzechowa
Sałatka z brzoskwiń i orzechów pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka połówek pekan, boston Bibb sałata, kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z brzoskwiniami i pekanami, Sałatka z brzoskwiń, orzechów pekan i Burraty Z Redukcją balsamiczną, oraz Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, dodać ocet cydr i szalotka i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie ubić oliwę z oliwek, aż do całkowitego włączenia.
W dużej misce umieścić brzoskwinie, liście sałaty, orzechy pekan, kozi ser i dressing. Wrzucić dobrze do dystrybucji opatrunku. Podzielić sałatkę na 4 talerze sałatkowe.