Santa Cupcakes

Santa Cupcakes
Przepis Santa Cupcakes może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 18. Ten deser ma 202 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 44 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką pastę do barwienia żywności, pianki, mieszankę do ciast i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak ogromne. Czerwony Aksamit Santa Cupcakes, Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, oraz Santa Fe Burger są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Przygotuj i upiecz mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla babeczek. Ostudzić przez 10 minut; wyjmij z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść 2/3 szklanki lukru w małej misce; odcień czerwonym barwnikiem spożywczym. Odłóż 3 łyżki białego lukru do dekoracji. Przykryj dwie trzecie wierzchu każdej babeczki pozostałym białym lukrem. Mróz resztę cupcake top z Czerwonym lukrem na kapelusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść zarezerwowany biały lukier w małej, wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie; Wytnij 1/4 cala. otwór w jednym rogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Na każdym cupcake, rury linii lukier stworzyć pasmo futra kapelusza. Naciśnij ptasie mleczko po jednej stronie czapki, aby uzyskać pompon. Pod kapeluszem umieść dwa chipsy czekoladowe na oczy i jeden czerwony gorący na nos. Delikatnie dociśnij kokos do twarzy, aby uzyskać brodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na babeczki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn