Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sancocho de Cola (Cola Cola). Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,68 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1119 kalorii, 82g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka kłosów kukurydzy, plantany, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 557 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho de Pescado (Kolumbijska zupa rybna), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć oxtails do dużego garnka i przykryć wodą. Gotować przez 30 minut.
Odcedzić garnek i spłukać oxtails wodą.Zwróć wołki do garnka.
Dodać około 12 szklanek wody, sos aliños i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę. Z zupy odtłuścić tłuszcz, dodać kukurydzę i dusić jeszcze 1 godzinę.
Dodać plantany, yuca i ziemniaki i gotować przez 35 minut więcej.
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Dodaj posiekaną świeżą kolendrę i podawaj z awokado, białym ryżem i ají na boku.