Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail)

Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sancocho de Cola (Cola Cola). Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,68 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1119 kalorii, 82g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka kłosów kukurydzy, plantany, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 557 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho de Pescado (Kolumbijska zupa rybna), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć oxtails do dużego garnka i przykryć wodą. Gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić garnek i spłukać oxtails wodą.Zwróć wołki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać około 12 szklanek wody, sos aliños i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę. Z zupy odtłuścić tłuszcz, dodać kukurydzę i dusić jeszcze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać plantany, yuca i ziemniaki i gotować przez 35 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
ManiokManiok
5
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Dodaj posiekaną świeżą kolendrę i podawaj z awokado, białym ryżem i ají na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn