Sambuca gotowane figi z ricottą i orzeszkami piniowymi

Sambuca gotowane figi z ricottą i orzeszkami piniowymi
Sambuca gotowane figi z Ricottanem i orzeszkami pinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz jędrne-Dojrzałe fioletowe figi, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Sambuca gotowane figi z Ricottanem i orzeszkami pinii, Bochenek Czerwonego Wina Z Orzeszkami Pinii I Figami, oraz Pieczone Figi Z Octem Balsamicznym I Orzeszkami Pinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na małej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować orzeszki piniowe, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć na ręczniki papierowe i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Sambuca dusić z cukrem w rondlu (patelnia powinna być wystarczająco duża, aby trzymać figi w pozycji pionowej), mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wytnij bardzo cienki plasterek od spodu każdej figury i postaw figi w płynie w rondlu (figi nie będą pokryte cieczą).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Gotuj figi na wolnym ogniu, pod przykryciem, 5 minut. Lekko schłodzić w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Doprawić ricottę solą i pieprzem. Figi podzielić na 4 talerze z ricottą i skropić figami odrobiną płynu, następnie posypać orzeszkami piniowymi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn