Salsa Z Czerwonej Fasoli

Salsa Z Czerwonej Fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsan czerwonej fasoli spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 20 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz Serrano chile papryki, sok z cytryny, fioletowy cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Z Trzema Fasolkami, Dip Z Fasoli Salsa, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn