Salsa z boczkiem i zielenią

Salsa z boczkiem i zielenią
Przepis Salsan z boczkiem i zielenią jest gotowy w około 37 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnku, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boczek Guacamole Salsa (guaca-salsa), do quesadilli z zieleniną, Manchego i salsą ananasową, oraz Pstrąg z tropikalnymi owocami Salsan i mieszaną zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 7 do 9 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć zielenie, cebula, i czosnek w gorących kapiących 7 do 10 minut lub do miękkości. Wymieszać kukurydzę i kolejne 3 składniki i gotować 3 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZieloniZieloni
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
4
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
5
Podawać na ciepło z skórką wieprzową, chipsami ze słodkich ziemniaków i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Ze Słodkich ZiemniakówChipsy Ze Słodkich Ziemniaków
Skórki WieprzoweSkórki Wieprzowe
Ostry SosOstry Sos
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn