Salsa pomidorowa ananasowa zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 114 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ananasa, kolendra, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wielu ludziom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Grillowany Łosoś Cajun Z Salsą Pomidorowo-Ananasową, Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonymi pomidorami-Salsa ananasowa, oraz Taco rybne Maui Tacos z salsą pomidorową ananasową.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w średniej wielkości misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Salsan w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.