Salsa Pomidorowa Ananasowa

Salsa Pomidorowa Ananasowa
Salsa pomidorowa ananasowa zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 114 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ananasa, kolendra, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wielu ludziom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Grillowany Łosoś Cajun Z Salsą Pomidorowo-Ananasową, Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonymi pomidorami-Salsa ananasowa, oraz Taco rybne Maui Tacos z salsą pomidorową ananasową.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej wielkości misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Salsan w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn