Salsa pomarańczowa i Jicama
Przepis na Pomarańczę i Jicama Salsan jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie świetną opcją bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo wegetariańską i wegańską dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 19 centów za porcję. Ta przystawka zawiera 31 kalorii, 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczonych chipsów tortilla lub kolendry, soli i soku z limonki. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest dobry. Jicaman Orange Salsa, Smoky Orange-Jicama Salsa oraz Grilling Link-Up & Grilled Chicken with Jicama & Orange Salsa {Giveaway} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników.
Podawać z frytkami. Resztki przechowuj w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Taittinger Brut La Francaise z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.