Sajgonki z grzybami i porem mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz eggwash, sos hoisin, pieczarki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Wiosna. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sajgonki Grzybowe, Wiosenna Zupa Z Pora I Cytryny, oraz Wiosenne Quiche z pora i Fiddlehead dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W gorącym wok lub saute pan dodać olej następnie czosnek, imbir i chile. Uważaj, aby się nie poparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj hoisin i krótko saute, aby uzyskać surowy smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
3
Dodaj shiitakes, pory i kiełki fasoli. Sprawdź przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Grzyby Shiitake
(i Tylko Porcje)
4
Ostudzić w sitku i dobrze spuścić. Gdy ostygnie, dodać kolendry, szalotki i wątku fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Ułóż opakowanie lumpia z narożnikiem skierowanym do ciebie.
6
Umieść mały kopiec na dnie, zwilż krawędzie płukaniem jaj i zwiń dolny róg w kierunku środka. Złóż po obu stronach i kontynuuj toczenie. Zakończ rolkę i pozwól odpocząć. Smażyć w 350 stopniach do złotego koloru, około 5 minut.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.