Sajgonki po Szanghaju (z dusz ± kapust ± i Wieprzowin±)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sajgonek w stylu Szanghajskim (z duszoną kapustą i wieprzowiną). Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1426 kalorii, 4G białka, oraz 159 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to niedrogi przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, łopatkę wieprzową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sajgonki W Stylu Szanghajskim, Lumpiang Shanghai (sajgonki wieprzowe), oraz Lumpia Shanghai (sajgonki nadziewane mięsem).
Instrukcje
Podgrzać 3 łyżki oleju w woku na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać połowę kapusty, doprawić solą i gotować, mieszając i podrzucając od czasu do czasu, aż zmiękną i zwiędną, o 2 protokół.
Dodaj pozostałą kapustę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną.
Dodaj wodę do pokrycia, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 1 godzinę, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Dodać pokrojoną wieprzowinę i wymieszać, aby rozprowadzić. Kontynuuj gotować jeszcze przez 1 godzinę, dodając wodę w razie potrzeby, aż kapusta będzie wyjątkowo miękka i ciecz zostanie całkowicie zmniejszona.
Dodaj zawiesinę skrobi kukurydzianej i pozwól mieszaninie gotować na wolnym ogniu, gotując, aż mieszanina zgęstnieje, około 3 minut.
Przełożyć do dużej miski.
Owinąć sajgonki tą techniką, używając około 3 łyżek nadzienia na rolkę.
Gdy wszystkie sajgonki są wykonane, rozgrzać olej w woku do 375 F.
Dodaj 4 do 6 rolek i gotować, mieszając od czasu do czasu z siatki drucianej pająka, aż złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i ogrzać. Powtórz z pozostałymi sajgonkami.
Podawać natychmiast z octem lub sosem z kaczki do zanurzenia.