Sałatka z wędzonych ostryg i ziemniaków z rukolą
Sałatka z wędzonych ostryg i ziemniaków z rukolą to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tania przystawka do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, sok z cytryny, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z rukoli z Prosciutto i boczniakami, Sałatka z wędzonym łososiem i rukolą, oraz Sałatka z Arugulanu i grochu z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w osolonej wodzie, aby pokryć przez 1 cal przez 12 do 15 minut lub aż po prostu miękkie, a następnie odcedzić. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić w plastry o grubości 1/3 cala.
Ziemniaki wrzucić razem ze wszystkimi pozostałymi składnikami oprócz rukoli i doprawić solą i pieprzem.
Sałatkę ziemniaczaną podawać na rukoli.
* Ostrygi w puszkach mogą różnić się wielkością, w zależności od marki. Podczas testowania tego przepisu użyliśmy ostryg konserwowych Bumble Bee.* Ziemniaki można gotować 1 dzień wcześniej, schładzać i przechowywać schłodzone, przykryte.