Różowy Koktajl Lemoniadowy

Różowy Koktajl Lemoniadowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i napoje Wegetariańskie? Koktajl z różowej lemoniady może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 172 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz ozdoby: żurawinę, różowy koncentrat lemoniady, lód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Różowy Koktajl Lemoniadowy, truskawkowy imbir różowy koktajl lemoniadowy, oraz Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
2
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn