Rześki Zaklinacz: Dwie Pieczone W Kremie Brukselki

Rześki Zaklinacz: Dwie Pieczone W Kremie Brukselki
Rześki Zaklinacz: dwa Mollys ' Cream-duszone brukselki jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, brukselki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rześki Zaklinacz: polędwiczka wieprzowa duszona na cydrze z Fennem, Ostry Zaklinacz: kapusta duszona z karmelizowaną cebulą, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, oraz Brukselka duszona w śmietanie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć łodygi i wszelkie niepożądane zewnętrzne liście z brukselki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2
Każdą kiełek pokroić wzdłuż na ćwiartki (od góry do końca łodygi).
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. (Będziesz musiał przykryć patelnię później, więc wybierz jedną z pokrywką.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać brukselkę i posypać solą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut, aż kiełki będą ładnie karmelizowane w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać śmietanę, wymieszać, aby pokryć wszystkie kiełki, następnie przykryć patelnię i zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu. Gotować przez 25 do 30 minut, aż kiełki będą po prostu miękkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wymieszaj sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkową minutę lub dwie, aż krem zgęstnieje na tyle, aby luźno przylgnąć do kiełków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
KiełkiKiełki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Posypać odrobiną soli i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Serwuj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn