Ryż Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu pomarańczowego. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz krótkoziarnisty brązowy ryż, cebulę, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, Ryż Pomarańczowy, oraz Ryż Pomarańczowy.
Instrukcje
Połącz ryż, sól i 2 szklanki wody w średnim rondlu na średnim ogniu.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 20 minut. W międzyczasie zetrzeć 1 łyżkę skórki z jednej z pomarańczy. Następnie odetnij pozostałą skórkę z obu pomarańczy i pokrój na sekcje.
Cebulę pokroić w cienkie plastry. Gdy ryż jest miękki i woda jest wchłaniana, złóż 1 łyżkę Skórki, sekcje pomarańczowe, cebula, mięta, oliwki i oliwa z oliwek. W razie potrzeby doprawić do smaku dodatkową solą.