Ryż i Grzyby
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj ryż i grzyby. Ten przepis serwuje 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 350 kalorii , 8 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup masło, seler, liście selera i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu trzem smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 49% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ryż z grzybami , Ryż i grzyby oraz Kurczak i ryż z grzybami .
Instrukcje
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż cebulę, seler i liście selera na maśle przez 4 minuty.
Dodaj grzyby; gotuj 4 minuty dłużej.
Dodaj ryż; smaż przez 4-5 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia. Wymieszaj wodę i przyprawę grecką. Doprowadzić do wrzenia.
Zdejmij z ognia; przykryć i odstawić na 5 minut. Rozgnieść widelcem.