Ryby wędzone i pomidorki cherry rarebit

Ryby wędzone i pomidorki cherry rarebit
Przepis wędzone ryby i pomidory cherry rarebit mogą być wykonane w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 664 kalorie, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 50 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, mąkę, filety z dorsza i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Plamiak wędzony rarebit, Tinapa (ryba wędzona), solone jajka i sajgonki pomidorowe, oraz Farmer ' s Market Cherry Tomato Basil Egg, Ottomanelli Smoked Bac są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 170C / konwencjonalny 190C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby sos rarebit, roztopić masło w rondlu i wymieszać z mąką i sosem Worcestershire. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjmij patelnię z ognia i powoli ubijaj mleko, aż się połączysz. Powrót do ognia i powoli doprowadzić do wrzenia, stale mieszając lub ubijając. Dusić przez 2 minuty, następnie wymieszać z utartym serem i musztardą, dobrze doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W przypadku ryby roztopić jedną trzecią masła na dużej patelni nieprzywierającej, dodać czosnek i gotować, aż tylko zabarwiony. Natychmiast dodać pomidory i wrzucić je z masłem czosnkowym, gotowanie na tyle, aby ogrzać. Wrzuć mieszaninę do podstawy płytkiego naczynia do pieczenia (idealne jest prostokątne naczynie o wymiarach 28 x 22 cm) i rozprowadź w równej warstwie. Połowę pozostałego masła roztopić na patelni i dodać trochę szpinaku, gotować na dużym ogniu, aż zwiędnie, a następnie wrzucić do durszlaka. Powtórz z pozostałym masłem i szpinakiem, a następnie naciśnij szpinak, aby odsączyć nadmiar płynu, doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową i ułóż warstwę pomidora. Następnie przykryć filety rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Podgrzać sos rarebit i łyżkę równomiernie na rybę, rozprowadzając ją tylną łyżką, aby ryba była całkowicie przykryta, a następnie posypać startym serem. (Danie może być teraz zamrożone do 1 miesiąca. Aby ugotować, rozmrozić w kuchence mikrofalowej lub na noc w lodówce i kontynuować zgodnie z instrukcją, dodając dodatkowe 10 minut do czasu gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Piec w piekarniku przez około 30 minut lub aż brązowieje i bulgotanie i ryba jest gotowane przez (sprawdzić przez wciśnięcie noża w rybę mięso powinno łatwo płatków). Może chcesz wykończyć rarebit pod grillem, aby bardziej brązowo u góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Podawać prosto z naczynia.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Wędzone ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn