Ryba z orzechami Pekanowymi w sosie Remoulade

Ryba z orzechami Pekanowymi w sosie Remoulade
Pecan powlekane ryby z sosem Remoulade jest bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 39% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 96g tłuszczu, oraz w sumie 1057 kalorii. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście pietruszki, majonez, snapper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tosty Francuskie Z Orzechami Pekanowymi W Sosie Jagodowym, Gardłosz Atlantycki, oraz Filet Z Łososia Powlekany Orzechami Pekan podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, umieść pietruszkę, zieloną cebulę, kapary i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym i połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj majonez, oliwę z oliwek, sok z cytryny i musztardę. Dobrze wymieszaj. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania z owocami morza. To utrzymuje się w zakrytym pojemniku w lodówce przez kilka tygodni. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. opłucz rybę, osusz i dopraw. Zanurz rybę w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozłóż zmielone pekany na talerzu i wciśnij rybę w okruchy, aby pokryć. Odwróć filety i pokryj drugą stronę. W żeliwnej lub innej ciężkiej, żaroodpornej patelni rozgrzej 1 łyżkę całego masła z olejem. Gdy zacznie skwierczeć, smażyć rybę około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść patelnię w piekarniku na 6 do 10 minut, w zależności od grubości filetów i preferencji dotyczących stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać natychmiast z sosem Remoulade z boku i klinem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. The Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio
Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio
Ten Pinot Grigio jest czysty z owocowym charakterem i ostrym kwasowym kręgosłupem . Są aromaty mango, gruszki, przyprawy pomarańczowej, trawy cytrynowej i ananasa. W ustach są smaki owoców tropikalnych, jabłek, gruszek i przyjemna pomarańczowa nuta cytrusowa, zrównoważona mineralnością i wspaniałym, okrągłym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn