Rustykalna przystawka Jicama z Czerwonym Chile i limonką

Rustykalna przystawka Jicama z Czerwonym Chile i limonką
Rustykalna przystawka Jicaman z Czerwonym Chile i limonką to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Jicaman i Mango z Chile i limonką, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Chile-pomarańcze, Jícama i ogórek.

Instrukcje

1
Obrać i przeciąć jicamę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
2
Umieść połówki wycięte boki w dół i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
3
Połącz jicama, pomarańcze, ogórki, rzodkiewki i sok w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
RzodkiewkaRzodkiewka
PomarańczowyPomarańczowy
JicamaJicama
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić na 30 minut.
5
Dodaj mielone chile i sól, i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
SólSól
6
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn