Runda 2 - Burritos z wołowiną i fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 649 kalorii, 37g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz zarezerwowane Nie bean beef Chili, kolendra, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Burritos z wołowiną i fasolą, Crock Pot Burritos z wołowiną i fasolą, oraz Burritos z wołowiną i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym garnku na średnim ogniu dodaj olej. Gdy jest gorąco, dodać połowę cebuli i gotować do miękkości, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj No Bean Beef Chili i fasola. Wymieszać i gotować do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili Con Carne
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Owiń tortille w wilgotnym ręcznikiem i kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, aby były ciepłe i giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
W misce, wymieszać razem kapustę, pomidory, Pozostałe cebule, i kolendry. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.