Rubinowa zupa Szwajcarska z bulionu i białej fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z boczniaka szwajcarskiego Ruby i białej fasoli. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 20g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz fasolę, qt. bulion warzywny, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską, Pastan Z Białej Fasoli I Szwajcarska Zupa Z Chard, oraz Szwajcarska zupa z bulionu i białej fasoli President ' s Choice.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim garnku na dużym ogniu.
Dodaj czosnek, cebulę i marchew. Gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodaj chard, fasola, i bulion. Przykryć i gotować, aż będzie bardzo gorąco.