Rozmaryn Orzechy Włoskie
Rozmaryn orzechy włoskie wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, bardzo rozmaryn, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Spróbuj Rozmaryn Orzechy Włoskie, Rozmaryn Kandyzowane Orzechy Włoskie, oraz Karmelizowane Rozmaryn Orzechy Włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić masło, połącz pierwsze 4 składniki w wyłożonej folią patelni jellyroll.
Piec w temperaturze 400 do rozpuszczenia masła; wyjąć z piekarnika.
Dodać orzechy włoskie; wrzucić do herbu.
Piec 6 do 9 minut lub aż orzechy włoskie są lekko tosty, mieszając w odstępach 3-minutowych.
Ochłoń. Opakowanie w hermetycznym pojemniku.