Rozjemca

Rozjemca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj rozjemcę. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 9905 kalorii, 92g białka, oraz 994g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, chleb bochenek, mięso ostryg, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Mąkę połączyć z mąką kukurydzianą i wymieszać. Wrzucić połowę ostryg do mieszanki mączki kukurydzianej i przenieść je wokół, powłoki każdej ostrygi całkowicie w mieszance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Umieść ostrygi w gorącym oleju i ostrożnie przesuwaj, aby ostrygi nie sklejały się ze sobą. Ostrygi pozostaw tylko w oleju na 1 do 2 minut, ponieważ szybko gotują. Doprawić do smaku solą natychmiast po ugotowaniu. Powtórz z pozostałymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Ostrygi umieścić na francuskim chlebie, gdy są jeszcze gorące i dodać pokrojony ser i boczek. Smacznego!!!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn