Rouge Tomate ' S Amber Palmer
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Rouge Tomate ' S Amber Palmer spróbować. Na $10.09 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz sok grejpfrutowy, wodę, dekoruj: gałązkę mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwone Tornado Rouge Tomate, Rouge Tomate ' s Velvet Sunrise, oraz Zimowy Poncz cytrusowy Rouge Tomate.
Instrukcje
Połącz rozmaryn i sok grejpfrutowy w blenderze. Mieszaj z dużą prędkością przez 30 sekund, aż rozmaryn zostanie sproszkowany. Przecedzić przez sitko o drobnej siatce do zamykanego pojemnika i przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Dla mieszanki herbaty: w małym rondlu podgrzać wodę do nagiego gotowania na wolnym ogniu (woda powinna zarejestrować 82°).
Zdjąć z ognia, dodać obie herbaty i stromo przez 2 do 3 minut. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe. Pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Do koktajlu: do każdego koktajlu napełnij shaker Do Koktajli lodem.
Dodaj 4 uncje mieszanki herbaty, 2 uncje soku grejpfrutowego z rozmarynu, 1 uncję lekkiego syropu z agawy i 4 liście mięty do shakera. Energicznie wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, około 15 sekund.
Dodaj seltzer do shakera i lekko wymieszaj.
Wlej (nie odcedzaj) do szklanki i udekoruj gałązką mięty i klinem grejpfruta.