Roladki z majonezem i rukolą
Przepis jajko majonez i rukola rolki mogą być wykonane w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 459 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jaj, rukoli, majonezu i bułek. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Kipper ciasta rybne z majonezem rukoli, Resztki kanapek z jagnięciną z Tapenade Mayo, rukolą i serem Caciocavallo, oraz Roladki jajeczne Kolkatan-jak zrobić Roladki jajeczne w stylu Kalkuty lub okłady są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Jajka gotować na twardo przez 10 minut, następnie odcedzić i schłodzić pod zimną wodą przez 5 minut. Obierz, z grubsza posiekaj i włóż do miski.
Rukolę rukolę siekamy i mieszamy do jajek z solą, pieprzem i majonezem. Podziel nadzienie między rolki.